ONZE VISIE

]

De taalopleidingen van Xpert Lingua worden 100% op maat van de noden van de deelnemer(s) gemaakt. Daarmee bannen wij het gebruik van een syllabus, maar gebruiken we modules en op maat gemaakte oefeningen, rollenspellen, simulaties, enz.

]

De taalopleidingen van Xpert Lingua zijn 100 % functioneel. De bedoeling is om in de doeltaal te kunnen functioneren op de werkvloer, door middel van typische structuren, woordenschat uit de sector en dergelijke meer.

]

Men leert heb beste een taal in een informele sfeer, indien men ontspannen is en open staat voor leren. Daarom zorgen de Xpert Lingua trainers er steeds voor dat de opleiding plaatsvindt in een informele sfeer. De trainer is een coach en reikt tools aan alle deelnemers, zodat de deelnemers zich kunnen ontplooien in de doeltaal.

]

De taalopleidingen van Xpert Lingua hebben een voorkeur voor authenticiteit. Daarom vragen wij steeds aan de deelnemers om (liefst niet-confidentiële) documenten mee te brengen naar de opleiding, zodat hiermee gewerkt kan worden. Denk dan bijvoorbeeld aan emails, presentaties, catalogi, werknota’s, enz.

]

De taalopleidingen van Xpert Lingua zijn interactief. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met conversaties, gesprekken, rollenspellen en simulaties. Zo worden de deelnemers klaargestoomd om diezelfde gesprekken spontaan te voeren in de doeltaal op de werkvloer.

]

Fouten zijn positief! Fouten maken maakt deel uit van het leerproces. Zij maken het mogelijk vorderingen te maken in de doeltaal.

XPERT LINGUA

Professional B2B Language Services

Adres:
Alsembergsesteenweg 383
B-1180 Brussel (Ukkel)

Gsm: 0486 95 14 34

E-mail:
info@xpert-lingua.be

Ondernemingsnummer:

0687.599.049

KMO Portefeuille:

Erkend dienstverlener DV.O225571

Chèques-formation:

Opérateur agréé 200/0166/03465