Na een succesvolle audit heeft Xpert Lingua op 14 februari 2018 haar QFOR kwaliteitslabel kunnen vernieuwen, met een ontzettend mooie score van niet minder dan 84%. Op die manier bent u nog steeds zeker dat al onze taalopleidingen beantwoorden aan de hoge vereisten inzake inhoud, trainers, kwaliteit en opvolging die u mag verwachten van een professioneel opleidingscentrum. Het rapport met citaten is nog in volle opmaak door de auditor, maar zodra dit beschikbaar is kan u dit uiteraard op deze website raadplegen.

Dit wil dus uiteraard ook zeggen dat u kan blijven genieten van interessante subsidies inzake vorming en opleiding, en dit in de drie Belgische regio’s (KMO-Portefeuille en chèques-formation).

Ook zin om deel uit te maken van ons tevreden klantenbestand? Neem dan zeker contact op met ons zodat we samen met u de bestaande noden binnen uw bedrijf kunnen analyseren en een voorstel op maat kunnen opmaken.

En geniet ook zeker van onze vrijblijvende evaluaties, mondeling en schriftelijk, zodat u een goed zicht op de bestaande niveau’s van uw medewerkers (op basis van de Europese schalen) en op de eventuele werkpunten die kunnen bestaan binnen de organisatie.