XPERT LINGUA IS EEN ERKEND OPLEIDINGSVERSTREKKER IN ZOWEL VLAANDEREN, BRUSSEL ALS WALLONIË

Uw bedrijf is gelegen in

QFOR kwaliteitslabel

Xpert Lingua werd in december 2014 beloond met het QFOR label, dat garant staat voor excellentie in de sector van de opleidingen. Na een grondige audit door een extern bedrijf, behaalden we tijdens onze laatste audit niet minder dan 100% klanttevredenheid!

 • Klanttevredenheid 100% 100%

Wenst u het volledige auditrapport te raadplagen? Geen probleem. Stuur ons een mailtje en u krijgt dit binnen de 24u opgestuurd.

VLAANDEREN

 • Tot 40% korting voor taalopleidingen voor zelfstandigen, vrije beroepen en KMO’S gelegen in Vlaanderen.
  Xpert Lingua is een erkend dienstverlener voor de pijler ‘Opleidingen’ van de KMO Portefeuille (DV.O215488)
 • Elke KMO (dus van 1 tot 250 werknemers) die voldoet aan de voorwaarden van het Agentschap Ondernemen (inzake omzet en balans) kan via de KMO Portefeuille genieten van een korting tot 40% op de totale kost van de taalopleiding, met een jaarlijks maximumbedrag van 10.000 of 15.000 euro. Kleine bedrijven (tot 50 werknemers) kunnen genieten van een subsidie van 40%, middelgrote ondernemingen (50 tot 250 werknemers) genieten van een subsidie van 30%.
 • Let wel op, want de pot die hiervoor wordt voorzien door de Vlaamse Regering is helaas niet bodemloos en wordt jaarlijks aangevuld. Je kan dus best de aanvraag zo snel mogelijk inbrengen om er nog zeker van te kunnen genieten.
 • Contacteer ons voor meer informatie omtrent mogelijke subsidies voor taalopleidingen voor uw KMO gelegen in Vlaanderen, en de nodige administratieve stappen die u moet ondernemen.

BRUSSEL

 • 50% korting voor taalopleidingen voor zelfstandigen, vrije beroepen en KMO’S gelegen in Brussel.
 • Xpert Lingua is een erkend centrum voor taalopleidingen in Brussel (Erkenningsnummer 810.186.758).
 • Dit wil zeggen dat elke micro-, kleine of middelgrote onderneming (van 1 tot 250 werknemers) gelegen in het Brussels hoofdstedelijke gewest kan genieten van een terugbetaling van 50 % van de totale opleidingskost voor taalopleidingen gegeven door Xpert Lingua.
 • Let wel dat enkel bedrijven actief in bepaalde sectoren hiervoor in aanmerking komen. De volledige lijst van toegelaten sectoren vindt u hier. U kan ook uw ondernemingsnummer invullen via volgende link om te weten of u hiervoor in aanmerking komt.
 • Voor elke opleiding geldt er een minimum terugbetaling van 500 euro en maximum 3.000 euro. U kan ook maximum 3 opleidingen per jaar indienen bij de Brusselse regering.
 • Contacteer ons voor meer informatie omtrent mogelijke subsidies voor taalopleidingen in uw onderneming gelegen in het Brussels hoofdstedelijk gewest, en voor assistentie bij het in gang zetten van de administratie.

WALLONIË

 • Xpert Lingua is een erkend dienstverlener voor taalopleidingen in Wallonië (opérateur agréé dans le cadre des chèques-formation n° 200/0166/03465).
 • Dit wil zeggen dat elke micro-, kleine of middelgrote onderneming (van 1 tot 250 werknemers) gelegen in het Waals gewest kan genieten van een mooie korting op de totale opleidingskost via chèques (chèques-formation).
 • Voor elke chèque die u koopt (waarde = 30 euro), betaalt u 15 euro. U kan maximaal 1 chèque gebruiken per deelnemer per uur opleiding, en de korting kan nooit meer zijn dan 50 % van de totale opleidingskost.
 • Contacteer ons voor meer informatie omtrent mogelijke subsidies met chèques voor taalopleidingen voor uw onderneming gelegen in Wallonië, of indien u vragen hebt over de administratieve kant van het indienen van een aanvraag.

XPERT LINGUA

Professional B2B Language Services

Adres:
Alsembergsesteenweg 383
B-1180 Brussel (Ukkel)

Gsm: 0486 95 14 34

E-mail:
info@xpert-lingua.be

Ondernemingsnummer:

0687.599.049

KMO Portefeuille:

Erkend dienstverlener DV.O225571

Chèques-formation:

Opérateur agréé 200/0166/03465