Wist u dat u als KMO gelegen in het Vlaams Gewest recht heeft op een flinke subsidie voor de vertaling van al uw digitale commerciële teksten met het oog op export en het international competitiever maken van Vlaamse ondernemingen? Via het agentschap Flanders Investment & Trade (FIT) kan u online een dossier indienen waarmee u tot 2.250 Euro subsidie kan toegewezen krijgen, ongeacht de prijs van de vertaling.

Als erkend vertaalbureau kan Xpert Lingua u hiermee helpen en u begeleiden door het subsidieproces en de administratie.

Neem gerust contact met ons op als u hier meer informatie over wenst.
De aanvaarding van het dossier is uiteraard gelinkt aan enkele voorwaarden:

1. Het kan uitsluitend gaan om de vertaling van digitale commerciële teksten (komen bijvoorbeeld in aanmerking: websites, digitale brochures, digitale catalogi, newsletters, enz.). Contacteer ons in geval van twijfel.

2. Aangezien het een verhoging van de export beoogt, is het noodzakelijk dat één van de doeltalen geen officiële taal van België is. Vertalingen naar het Nederlands worden ook niet aanvaard. (Bijvoorbeeld: U heeft een website in het Nederlands en wil die graag enkel naar het Frans vertalen. Dit wordt niet aanvaard, want het kan dat u enkel de Waalse markt cibleert. Indien u die laat vertalen naar het Frans en het Engels is het wel in orde, want dan wordt er duidelijk gezocht naar een output op exportniveau.)

3. De prestaties moeten worden uitgevoerd door een erkend vertaalbureau. Xpert Lingua kan u hier mee helpen. Wij bieden vertalingen aan naar de volgende talen: Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, en Russisch.

4. Het logo van het FIT moet worden vermeld op de vertaalde digitale documenten.

Indien u graag een prijsofferte wil voor een vertaling, neem dan gerust contact op met ons. U stuurt best ineens de te vertalen documenten (of een link naar een bestaande website) door, zodat we de teksten kunnen analyseren en een concrete prijsofferte kunnen opmaken. Met deze prijsofferte kan u alvast het aanvraagdossier bij het FIT indienen.

Meer informatie omtrent deze premies en subsidies vindt u op de website van Flanders Investment & Trade.

Tot binnenkort ! A bientôt ! See you soon ! Auf wiedersehen ! Dovidenja ! Sayonara ! Namaste ! Ha det bra ! Do widzenia ! Hasta luego !

Telefoon (direct nummer): 0486 95 14 34
E-mail: gregory@xpert-lingua.be