De maand september is niet enkel voor scholieren een belangrijke maand, ook in de sector van taalopleidingen is dit het geval. Het is vaak op dit moment dat bedrijven stilaan beginnen te evalueren hoe de opeldingen tot nu toe zijn gelopen en beginnen te denken aan hun budgetten voorhet volgende jaar. Soms worden ook al de eerste stappen gezet voor de volgende opleidingen.

Om onze klanten hiermee te helpen, bieden wij twee, complementaire, diensten aan:

  1. Hulp bij het opstellen van het “Opleidingsplan” voor het volgende jaar: een opleidingsverantwoordelijke neemt contact op met u, luistert naar u en helpt met het definiëren van de noden inzake taalopleidingen binnen uw bedrijf. Op basis daarvan, kan hij een simulatie doen en een budget berekenen met betrekking tot de potentiële opleidingen voor het volgende jaar.
  2. Een evaluatie van het niveau van een bepaalde taal van uw werknemers, zonder engagement: wij evalueren tot 10 personen zonder dat u zich verbindt tot iets. Op basis van een mondeline en schriftelijke evaluatie, kunnen wij een advies formuleren. Afhangend van de geïdentificeerde niveaiu’s en noden, stellen wij ook voor om bepaalde groepen samen te stellen. Indien u graag meer dan 10 werknemers laat evalueren, vragen we wel een klein engagement van uw kant (minimum 30 uren opleiding per 10 evaluaties).

Wil u graag beroep doen op zone diensten en onze expertise bij het opstellen van het “Opleidingsplan 2017” of wil u graag sommige werknemers laten evalueren? Laat ons dan zeker iets weten via ons contactformulier of contacteer ons via onderstaande gegevens. Een verantwoordelijke neemt dan binnen de 24u contact op met u.

Met talige groeten !

Telefoon (direct nummer): +32 (0) 486 95 14 34
E-mail: gregory@xpert-lingua.be